jueves, septiembre 01, 2005

Westpark a les 6 i mitja del mati / 6時半の西公園

Ha costat, i molt! pero he aconseguit llevar-me a les 6 i mitja del matí per anar a correr al WestPark (Munich). Havia de marxar abans, pero els llencols pesen, i més a aquesta hora del matí.

En arribar al Westpark m'esperava un espectacle de pel.licula. Evidentment no hi havia ningú, excepte els 4 pirats i pirades de torn que estan tan bojos com jo de llevar-se tant aviat. Pero ha valgut la pena. Hi havia una bruma tan densa que amb prou feines s'hi podia veure la gespa. Tot i que no duia ulleres, es podia veure com les particules d'aigua suraven davant meu. Es mesclaven amb el suor, fent-me sentir la fresca de la matinada. També hi havien les oques, que, com jo, encara s'estaven llevant. Sempre havia pensat que eren molt agressives si t'acostaves massa, com vaig poder comprovar un cop en una de les meves sessions d'exercici matutí al parc de la Ciutadella. Potser nomes els passa a les oques catalanes, per que les alemanyes son ben manses, es dediquen a menjar i volar pel parc. Be, també caguen, i quina pudor! Tot i això, i els crits ocasionals de les oques, al parc s´hi respira un aire de serenitat. Ha estat molt bonic.

Després de correr, la millor recompensa, una dutxa i la sensació de renovació tant fisica com mental. Ja estic llest per una nova sessio de treball! Anims!


酷かった、本当に酷かったが、とうとうミュンヘンの西公園という公園を走るために6時半に起きられた。そのために6時半の前の方がいいだけど、その早い時間では敷布は本当に重いだよね!

西 公園に着いたときに、映画のような風景を見るのことができた。もちろんだれもいなかった。まあね、私と同じ、そんな早く起きた四人ぐらいの走者が除かれ たら、だれもいなかった。だけどその公園を走りに行ったのはよかった!下の草が見えないぐらいの濃霧だった!メガネをかけなくても、私の前に水の微粒子が 浮かんでいることが見られた。それと私の汗は混じって、私が早朝の涼しさをよく感じられた。まだ起きているところな鵞鳥もたくさんいた。ある日, 私は早 朝もバルセ ロナのシウタデヤ公園を走っていて、何気無く鵞鳥に近づき過ぎて、危なくなったので、 最近まで、鵞鳥が怒りっぽい動物だと思ったが、多分、怒りっぽいの はカタルニャだけのだ。ドイツのはとても大人しくて、食べたり、飛んでいたりする。まあね、鵞鳥もクソして、結構臭いな!だけどそれと鵞鳥の臨時の鳴りで も、公園は静かだった。美しかった!

走った後で、シャワーを浴びて、身と精神の回復して、一番いい褒賞がきた。仕事の準備ができて、これから頑張るわ!

1 comentario:

  1. ちょっとーーーー!!なんなのなんなの、この日本語の上手さは!!!私読めない漢字あったわ。鵞鳥。母に読み方を尋ねました(笑)。

    No sólo hablas japonés perfectamente sino que escribes muuuuuyyyyyyyyy bien, eh!? la verdad es que hay unas palabras que no he podido leer. "GACHO"..he preguntado a mi madre. jeje.

    Por cierto, cuando quiere darte un comentario, tiene que acceder a Blogger,no? Sería mejor para los amigos que permita comentarios anónimos, no? Si te molesta que los permita, no pasa nada..sólo un consejo:)

    Bueno, no he sabido que sólo las ocas de cataluña son enfadadizas!:D

    ResponderEliminar